Få Ekte Økologiske Kefirkorn Her
Min tante (tante Olga) driver med kefirkorn, så jeg lagde denne siden på hennes vegne. (Hun snakker kun russisk og litt engelsk)
Denne siden er for deg som vil få tak i kefirkorn og lage din egen kefir.
Kefirkorn du får kjøpt her er:
- Levende kultur, ikke tørket (selv om vi har også begynt med tørket kefirkorn hvis du vil ha de tilsendt)
- Det blir brukt kun norsk melk til å mate kefirkornene, og det er ingen tilsetninger overhodet
- De ferske kan ikke sendes. Vi har kun mulighet å levere de ved at du henter de (Grønne gata 12, Oslo)
- De tørkede sender vi over hele landet
- Du kan enten bestille på denne siden (trykk bestill under), eller ved å sende oss melding på 911 09 596
Verdt å vite:
- Hvis du har aldri laget kefir, disse kefirkorn gir best mulig utgangspunkt for vellykket fermentering
- Disse kefirkorn gir rikest smak samtidig som er lett å ta i bruk for nybegynnere
- Lett å lage - du heller bare på melk og dermed får kefir etter noen dager
- Kefirkorn produserer seg selv, så en porsjon kefirkorn vil produsere så mye kefir du vil, ubegrenset
- Disse blir oppbevart i kjøleskap og holdt i stabil temperatur på ca 1-4 grader
- De blir matet med norsk melk og passet daglig på, at de trives og er bra
- De blir sjekket ukentlig for konsistens (slik at de er stabile) og vekstrate
Tanta mi har drevet med fermentering siden hun var liten (med sin mor), og i senere tid har fermentert alt, til og med vanskelige ting som kombucha, kimchi og surdeig. Hvis du er interessert i disse, så må du gjerne ta kontakt også.
Annen info:
- Disse kefirkorn er veldig sterke og aktive, og blir til førsteklasses hjemmelaget kefir med veldig lite innsats
- Dette er noe alle kan gjøre og du vil få steg for steg veiledning når du kommer for å hente de
- Vi har 100% fornøyd garanti - hvis du er en av de få som ikke fikk det til eller ikke ble fornøyd, vi vippser deg pengene tilbake uten spørsmål
- Du er velkommen til å komme og prøve cottage cheese og kefir, laget med disse. Du vil merke med en gang at disse er mye bedre enn i butikken.
Disse kefirkorn er rett og slett best kvalitet, fordi de blir så godt tatt vare på, og fordi tanta mi har så mye erfaring rundt det. Med disse kefirkorn du vil 100% klare å få kefir, og hvis ikke så får du som sagt returnert pengene. Vi har også fått mange gode tilbakemeldinger fra kunder gjennom årene så det er sånn vi vet at du vil bli fornøyd også.
Hvorfor er kefir den beste form for probiotika:
Kefir er kanskje den enkleste, beste og rimeligste måten å få i seg probiotika på daglig. Prissammenlikning:
- Kimchi/Surkål på helsekost butikk - ca 200kr for ca 200g (3-5 måltider)
- Kefir på matbutikk - ca 34kr for 1 liter (maks 1 uke)
- Tabletter med probiotika - 500kr og oppover for 30 dager (og erstatter ikke fermentert mat)
- Lage surkål selv - rimelig (kål og salt) men tidkrevende, krever oppfølging
- Kjøpe kefirkorn og lage kefir selv - 229kr for uendelig mengde av kefir, som produserer seg selv
Kefirkorn er dermed det enkleste og rimeligste per mengde
Kefir kan brukes til smoothie, vafler, eller bare drikkes som den er. Kefiren blir ordentlig kraftig og sterk, og du vil kjenne forskjell fra denne og hva som er i butikk. Hvis du har lyst til å komme innom og prøve så bare ta kontakt.
Kefir er levende og er fantastisk for tarmflora, samtidig som at den har naturlig lite laktose (pga kefiren spiser opp laktosen i melken).
Jeg personlig har opplevd at konsentrasjonen min blir bedre, når jeg får i meg probiotika kontinuerlig. Jeg har også psoriasis (autoimmun sykdom) som roer seg ned når jeg blant annet passer på tarmflora. Først så visste jeg ikke at det var noe sammenheng, men senere har jeg lest at tarmflora henger sammen med hjernen, og også har effekt på hele kroppen. Om man har dårlig tarmflora, det kan føre til alt mulig av sykdommer og ubehag, f.eks hjernetåke, autoimmune sykdommer, mage-problemer, hud-problemer, kronisk følelse av stress.
Mens det å ha bra tarmflora, er en viktig komponent hvis man vil at alt skal være bra og balansert i kroppen. Hvis du har lest så langt, bare google "effects of probiotics studies" og se hvor mye det har å si for helsa. Nå tar jeg ett lite glas kefir hver morgen som en del av rutinen.
Disse kefirkorn er veldig godt tatt vare på og dermed vil gi deg best mulig utgangspunkt for å ta vare på din tarmflora.
Det er også litt kult å dyrke noe eget og levende, og si at du har hjemmelaget kefir i kjøleskapet 😊
Og en annen ting: ved å lage kefir selv, du har 100% kontroll på kvaliteten og innhold. For om du kjøper det på butikk, det er først og fremst dyrere, men du vet ikke hva prosessen er, hva blir tilsatt osv. Mens med dine egne kefirkorn du vet at dette blir 100% rent
Du får ca 1 teskje, som tilsettes melk, og vil vokse og kan gjenbrukes.
Henting: Tanta mi passer på hennes mamma (min bestemor) slik at hun kan dessverre ikke levere disse, men du må gjerne hente de (adresse ved Slottet/Nasjonaltheateret)
Sending: Dette er ferskvare + kefirkorn liker ikke støt + må puste, slik at sending går dessverre ikke. Dette gjelder ferske kefirkorn. De tørkede kan sendes.
Betaling: Vi tar vipps eller kontant. Du kan også kjøpe gjennom denne siden ved å trykke på bestill under
Vi har mange henvendelser så send gjerne melding her på +47 911 09 596 for spørsmål eller avtale. Tusen takk!
NB: Tanta mi reiser bort en periode neste uke, så gjerne ta kontakt nå - enten legg in bestilling på knappen under, eller send sms til oss på +47 911 09 596